Про роботу секції "Трактори та біоенергосистеми" 73-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції

20 березня 2019 року
Аудиторія №З62 навчального корпусу №11

20 березня 2019 року на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергосистем в аудиторії №З62 навчального корпусу №11 з 14:40 год. працювала секція "Трактори та біоенергосистеми" 73-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Наукові здобутки студентів у дослідженнях технічних та біоенергетичних систем природокористування» (Київ, 18-22 березня 2019 року), на якій заслуховувались доповіді студентів механіко-технологічного факультету.

Всі без виключення доповіді студентів були актуальними, а презентації інформаційно насиченими і викликали зацікавлення учасників конференції, які задавали питання в процесі жвавого обговорення. Відповідаючи на запитання, студенти-доповідачі продемонстрували високий рівень ерудованості і глибину володіння обєктами та предметами своїх наукових досліджень.

Варто відмітити, що чи не в перше в історії проведення цієї секції участь у конференції взяли і декілька першокурсників (традиційно в роботі секції беруть участь студенти 2-4 курсів і слухачі магістратури). І не дивлячись на оглядову специфіку їх доповідей вони продемонстрували також високий рівень. Оргкомітет порекомендував їм продовжити наукову роботу і визначитись з тематикою дипломного проектування ще з першого курсу, що дозвлить за триваліший період більш якісно виконати дипломні проекти.

Оргкомітет


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook