Запрошуємо школярів на День відкритих дверей!

20 березня 2019, 10:00
 
18 березня 2019 року доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Кузьменко С.В. та доцент кафедри економічної теорії НУБіП України Гаврилюк В.П. провели зустріч з учнями випускних класів гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва.
 
Проведенню зустрічі посприяли директор гімназії Антоненко Т.С, заступник директора гімназії з виховної роботи Шамота О.М., класний керівник Гнатюк О.М.
 
Під час зустрічі Кузьменко С.В. та Гаврилюк В.П. ознайомили учнів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформував про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Також велась мова про можливість вступу на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу.
  
 
Старшокласники виявили неабиякий інтерес до університету, поставили багато запитань, зокрема щодо працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання, студентського дозвілля, міжнародного навчального та практичного стажування.
 
В процесі зустрічі учням було запропоновано розв’язати задачу з основ економічної теорії, що визвало зацікавленість та дискусію.
 
Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень школи розміщено інформацію приймальної комісії НУБіП.
 
Доценти Кузьменко С.В. та Гаврилюк В.П. запросили випускників школи на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України. І наостанок учням школи було запропоновано наступну зустріч провести 28.03.2019 року в НУБіП України під час «Дня відкритих дверей».
 
Кузьменко С.В.,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та
 зовнішньоекономічної діяльності
Гаврилюк В.П.,
доцент кафедри економічної теорії

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook