Обрати гуманітарно-педагогічний факультет – обрати професію з перспективою

19 березня 2019 року

Майбутні випускниці Київського спеціалізованого ліцею «Універсум» Марина Гавриленко та Інна Білосохова днями завітали до університету. Їх зустріла в. о. завідувача кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Інна Грабовська, яка провела оглядову екскурсію, розповіла про спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету та познайомила майбутніх абітурієнток із завідувачами випускових кафедр. Про враження дівчат наша розмова.


‒ Звідки Ви дізналися про НУБіП України?
‒ Марина: Про НУБіП України мені з великим захопленням розповів мій знайомий, який навчається тут на першому курсі.
‒ Інна: Про цей Університет я дізналася від Пономаренко Оксани Григорівни, яка завітала до випускників нашого ліцею з профорієнтацією.

‒ Яку спеціальність Ви обрали та чим приваблює Вас ця професія?
‒ Марина: Я збираюся вступати на навчання за спеціальністю «Соціальна робота». Я хочу допомагати людям у вирішенні життєвих проблем. Як виявилося, проблем у нашому житті безліч і ніхто від них не застрахований.
‒ Інна: Я віддаю перевагу навчанню за спеціальністю «Психологія», оскільки професія психолога – одна з найцікавіших спеціальностей сучасності. Ця професія затребувана у будь-яких організаціях. Сьогодні практично жодна установа не обходиться без допомоги такого фахівця.

‒ Чим цікавитеся крім навчання?
‒ Марина: Мені подобається вивчення психології людини. Я часто спостерігаю за поведінкою людей, цікавлюся причинами їх вчинків у певних життєвих ситуаціях.
‒ Інна: Протягом тривалого часу я захоплююся малюванням та люблю читати книги із сімейної психології Стіва Харві про специфіку взаємовідносин між людьми.

‒ Що Ви очікуєте від навчання в Університеті?
‒ Марина: Під час навчання я планую максимально використовувати всі можливості, що надає НУБіП України, зокрема проходити стажування за кордоном, отримати новітні знання від висококваліфікованих викладачів, набути сучасних практичних навичок та умінь зі спеціальності «Соціальна робота».
‒ Інна: Від навчання очікую розвитку своїх професійних та особистих здібностей і вдалого використання набутих знань у подальшому житті та кар’єрі. А також активного і цікавого студентського життя, позитивних вражень та емоцій.

‒ Марино та Інно, бажаємо Вам успішного складання ЗНО та досягнення поставленої мети!


Розмовляла Інна Грабовська,
в. о. завідувача кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook