Студентка кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Катерина Федина – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Менеджмент природоохоронної діяльності»

19 березня 2019 року

       Важливу наукову нагороду виборола студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства Катерина Федина у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент» за спеціалізацією «Менеджмент природоохоронної діяльності», який відбувся 13-15 березня 2019 року на базі Одеського державного екологічного університету.

     Науковий проект студентки магістратури ННІ лісового і садово-паркового господарства Катерини Федини (науковий керівник – доц. Віктор Миронюк) на тему «Супутникова зйомка як інструмент раціонального природокористування» був відібраний конкурсною комісією та на високому рівні захищений на підсумковій науково-практичній конференції. Фінальний етап конкурсу бувпереповнений науковими ідеями студентів з різних куточків України і серед 20 кращих проектів, що потрапили до другого туру, Катерина Федина виборола 3-тє призове місце.
     У фіналі наукового конкурсу Катерина представила наукову роботу, яка пов’язана з дослідженням можливостей систем супутникового моніторингу для обліку та раціонального використання лісових ресурсів, удосконаленням технологій дешифрування таксаційних показників лісових насаджень, оцінкою та збереженням видового різноманіття в лісах України. Навчання на магістерській спеціалізації кафедри таксації лісу та лісового менеджменту дозволило Катерині Федині одержати сучасні знання і практичні навики з обліку лісових ресурсів тасформувати уміння застосовувати дистанційні технології у сфері природоохоронного менеджменту.
     Катерина активно займається дослідницькою роботою, бере участь у виконанні науково-дослідної роботи кафедри таксації лісу і лісового менеджменту, очолює науковий гурток «Таксатор» та активно бере участь у волонтерських наукових ініціативах.
     Студенти-лісівники протягом кількох останніх років неодноразово ставали переможцями подібних конкурсів, причому часто це було завдяки представленню міждисциплінарних наукових проектів. Цьогорічний захід у м. Одеса є яскравим тому прикладом.
     Кафедра таксації лісу та лісового менеджменту вітає Катерину Федину та керівника її наукової роботи Віктора Миронюка з успішною участю в конкурсі наукових робіт.
А. Білоус,
завідувач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook