Конгрес "Органічна Україна 2019" зібрав однодумців з усього світу!

18 березня 2019, 11:50
м. Одеса вул. Гагарінське Плато, 5Б, готель «GAGARINN»

 Другий день III Міжнародного Конгресу "Органічна Україна 2019" був не менш насичений подіями та зустрічами. Його було розподілено по двом секціям.

  

Олена Березовська, президент ГС «Органічна Україна», запропонувала слухачам відвідати:

Конференція 1
Маркетинг органічної продукції. Ринки збуту. Внутрішній та зовнішній.
Що, хто і чому купують? Процедури внутрішньої торгівлі. Ідеальна схема експорту.

Про просування органічної продукції в ЄС розповів Міхал Ржиткі - керівник відділу просування та якості харчових продуктів Міністерства сільського господарства та розвитку сільських територій Республіки Польща.

З доповіддю "BIO з почуттям: досвід та рекомендації для німецько-української торгівлі органічними продуктами" виступив доктор KJ Гольштейн

Олеся Матюшенко, фахівець з маркетингової діяльності розповіла про  "Оптимальний маркетинговий пакет – що необхідно мати для харчових продуктів
На досвіді ТМ «О», ТОВ «Органік Мілк».

Також у залі відбулися експертні дискусії : «Успішний маркетинг – чи є критерії?» та «Як і за якими критеріями купують органічну продукцію? Обговорення рішень, які сприяють формуванню та розвитку органічного ринку України та світу» за участю українських та зарубіжних фахівців.

Конференція 2
Технології органічного виробництва
Модератор – Юлія Ворощук, керуючий партнер ТОВ «Органік Експерт Консалтинг», консалтингової компанії у сфері органічного агровиробництва, супроводу сертифікації та збуту органічної продукції, віце-президент ГС «Органічна Україна»

     

Олена Ракова - Виконавчий директор ГС «Органічна Україна», Консультант ТОВ «Органік Експерт Консалтинг», Органік Fair Traide
Ігор Чечітко - Проект Goodfarm, Експерт з GlobalG.A.P, партнер ТОВ «Органік Експерт Консалтинг», Global G.A.P.
Віталій Белоусов - Засновник та директор Навчальний Центр «СЕРТИФІКАНТ», Експерт у сфері якості, стандартизації та сертифікації, партнер ТОВ «Органік Експерт Консалтинг»,  розповіли про методологію сертифікації для успішного органічного виробництва та  взаємодію стандартів та сертифікацій.

Володимир Сіленко канд. с.-г. наук, агроном компанії БТУ-Центр поділився досвідом вирощування ягід "Органічні ягоди – роль технологічної карти і системності. Профілактика – це не пропозиція, це єдина можливість. Системне використання мікробіологічних препаратів в технологічних схемах органічного виробництва"

Микола Биков Агроконсультант, консультант з органічного виробництва. Дорадник з агрономії, ТОВ «Органік Експерт Консалтинг» розповів про систему живлення на органінчому господарстві власними силами: компости та вертикомпости

Обговорювали також ринок органічного насіння, добрива за засоби захисту у органічному рослинництві, компости, методи обробітку грунту, логістичні питання...

Марія Кучерук, кандидат ветеринарних наук, старший викладач кафедри гігієни тварин та санітарії ім. професора А.К. Скороходька, ФВМ, НУБіП України, підводячи підсумки обговорення наголосила, що без органічного тваринництва немає органічного виробництва.

Стаття на цю тему вийшла в журналі агроіндустрія. Навела приклади небезпек, що можуть надходити з ною та компосту, отриманомго від неорганічних тварин (інтенсивне виробництво) що застосовується на полях для підживлення рослин.

   

III Міжнародний Конгрес "Органічна Україна 2019"  - ефективний і необхідний майданчик, де зустрілися виробники, переробники, місцеві та міжнародні трейдери, консультанти, громадські організації, компанії, які надають послуги у сфері органічного виробництва та торгівлі, державні установи та інші зацікавлені у розвитку органічного ринку. 

Ще більше згуртував учасників конгресу UKRAINIAN ORGANIC BOWLING BATTLE.

 

В турнірі взяли участь консультанти та партнери консалтингової агенції Organic Expert Consulting, виробники органічної продукції, учасники та партнери Громадської Спілки «Органічна Україна».

Кучерук Марія

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook