Профорієнтаційна робота в ЗОШ Макарівського району

15 березня 2019 року
15 березня 2019 року викладачами циклової комісії гуманітарних дисциплін була проведена профорієнтаційна робота у школах Макарівського району: Колоншинській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Плахтянському НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів», Липівському НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів», Андріївському НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів», Макарівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів», Макарівському НВК «ЗОШ І ступеня. Районна гімназія».
Приходько М.І., Іванова С.Д., Івкова Н.М. провели бесіду інформаційного характеру з учнями 9-х та 11-х класів. Розповіли про спеціальності, за якими коледж здійснює підготовку фахівців, про умови вступу, про переваги здобуття освіти в Ірпінському економічному коледжі, про потужну навчально-матеріальну базу коледжу та про дозвілля студентів, про перспективи працевлаштування після закінчення навчання.
Викладачі запросили школярів і їх батьків на День відкритих дверей Ірпінського економічного коледжу, що відбудеться  6 квітня 2019 року.
Адміністрація коледжу висловлює подяку керівникам загальноосвітніх навчальних закладів Макарівського району за надану можливість провести профорієнтаційну роботу.
 
Н.М.Івкова,
викладач циклової комісії
гуманітарних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook