Профорієнтаційна зустріч з випускниками Новороздільського політехнічного коледжу

15 березня 2019 року

IMG 7438

В рамках профорієнтаційної роботи викладачі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж»  Калатало О.В., Штогрин С.С., Лещук В.І. відвідали Державний вищий навчальний заклад Новороздільський політехнічний коледж і провели цікаву змістовну зустріч  зі студентами-випускниками спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».

Майбутнім абітурієнтам була надана вичерпна інформація про навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та в міжкафедральній лабораторії у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж», галузі працевлаштування випускників, правила вступу, перелік дисциплін кваліфікаційного іспиту, особливості організації навчального процесу.

IMG 7409IMG 7405IMG 7415IMG 7417

IMG 7435IMG 7420

На завершення студенти подякували за гарну зустріч та висловили побажання про продовження таких заходів на майбутнє. В свою чергу викладачі розмістили інформаційні буклети з відповідними контактами на дошці оголошень у коледжі.

Підсумком проведеної роботи стала зацікавленість директора коледжу та студентів у проведенні профорієнтаційних заходів, які спрямовані на активізацію діяльності та підвищення якості навчання для майбутніх фахівців.

Завідувач відділення обслуговування комп’ютерних
систем та мереж і електрифікації с.г.,
Михайлишин М.С.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook