Стажування викладачів Бережанського агротехнічного коледжу на кафедрі

14 березня 2019, 15:41
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

   ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України тривалий час співпрацює з ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Зокрема, 26-27 лютого викладачі вищої та дискретної математики циклової комісії фізико–математичних дисциплін проходили стажування на кафедрі вищої та прикладної математики.

   Метою стажування було вдосконалення педагогічної майстерності у процесі викладання математичних дисциплін та наукових досліджень.
Досвідом організації проведення нестандартних занять з математичних дисциплін та своїм педагогічним досвідом у вищій школі поділились завідувач кафедри вищої та прикладної математики доктор педагогічних наук, доцент Батечко Н.Г. та науково-педагогічні працівники кафедри, доценти: Панталієнко Л.А., Шостак С.В. та старший викладач Стеценко С.В.. Також, було розглянуто організацію наукової діяльності на кафедрі, зокрема, вимоги до наукових публікацій у міжнародних та вітчизняних фахових виданнях як педагогічного, так і технічного спрямування.

   Під час стажування викладачами Михайлишин М.С., Якимович О.М., Білан Л.В., Роман Л.Х. було обговорено організацію круглого столу з проблем математичної підготовки майбутніх фахівців інженерного профілю, а також рецензування навчально–методичних посібників, опублікування спільних наукових праць.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook