З 60-річчям ювеляра Володимира Богдановича Духницького привітали керівництво університету та факультету, колектив кафедри фармакології та токсикології, друзі та колеги

13 березня 2019 року

12 березня завідувач кафедри фармакології та токсикології, професор Володимир Богданович Духницький  відзначив свій 60-ий ювілей

Окрім традиційних щорічних привітань на офіційних сайтах університету та кафедри,  іменинника завітали привітати ректор Станіслав Миколайович Ніколаєнко, перший проректор Ігор Ілліч Ібатулін, декан факультету Микола Іванович Цвіліховський та завідувач ННВ Клінічного центру «Ведмедсервіс» В'ячеслав Віталійович Соломон.
 
 
 
 
Ювіляру було вручено Грамоту Верховної Ради, Почесну грамоту та книгу НУБІП, іменного годинника, медаль за заслуги перед ФВМ тощо.
 
 
Теплі привітання Володимир Боогданович отримав і від колективу кафедри фармакології та токсикології, завідувачів кафедр факультету, колег та друзів.
 
 
Ювеляр із святковим неприхованим задоволенням та  щирою посмішкою на обличчі подякував за подарунки та приділену увагу в цей день.
Г. Бойко, І.Деркач
 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook