Участь кафедри технологій виробництва молока та мяса у ХІІ Міжнародному Молочному конгресі

5 березня 2019, 19:34
м. Київ

5-6 березня на теритрії Міжнародного виставкового центру пройшов ХІІ Міжнародний Молочний конгрес. Цей захід відвідало близько 1200 учасників, зокрема 750 представників 265-ти провідних молочних ферм України, закордонні експерти, представники  влади, провідні експерти галузі.

До участі в Молочному конгресі залучились і викладачі кафедри технологій виробництва молока та м'яса -  професор Василь Іванович Костенко та доцент Дмитро Костянтинович Носевич, які супроводжували групу студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів. Участь студентів у таких заходах - важливий елемент підготовки майбутніх фахівців та унікальна можливість об'єднати сучасних преддставників молочного бізнесу із його майбутнім.

Викладачі кафедри та студенти відвідали виставку технологічного обладнання, матеріалів та послуг для молочних ферм і приняли участь у семінарах спеціалізованої секції з технології виробництва молока. Студенти ознайомились з сучасними тенденціями розвитку молочного скотарства, шляхами вирішення багатьох технологічних та ветеринарних проблем і налагодили контакти із майбутніми роботодавцями. Викладачі прийняли участь в наукових дискусіях та домовились про практичну підготовку студентів у найсучасніших компаніях, що працюють у тваринницькій галузі.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook