Ярослав Верба та Анастасія Дячук стали Красенем та Красунею НУБіП-2019

7 березня 2019 року
НУБіП України
 Емоції і пристрасті, шарм і витонченість, посмішки і фантазія, інтелект і кмітливість, креативність і гламур, ніжність і загадковість, оригінальність і грація, елегантність і атлетичність, романтика і сучасність, галантність і рішучість – все це маленькі цеглинки величезного щорічного свята, якого чекають в нашому університеті, мабуть, усі – конкурсу «Краса НУБіП».
     Не просто гаряче, а по-справжньому жарко було і в актовій залі, і на сцені, і за лаштунками 6 березня: 25 найкрасивіших дівчат зустрічаємо! та 19 найстильніших хлопців нашого університету боролися за високі титули «Міс» та «Містер».
     Яскраве перше дефіле – «Зиму проводжаємо – весну зустрічаємо» – по-справжньому вразило. Розмаїття українських народних костюмів, козацькі гуляння, дівчачі вечорниці, веснянки налаштували на весняний настрій і разом з тим довели, яка ж красива українська душа, українська пісня і українська молодь. Саме про те, що краса все-таки врятує світ, говорив у вітальному слові учасникам дійства ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, а несподіваний подарунок для жіноцтва від директора Немішаївського агротехнічного коледжу Володимира Альохіна – розкішний кошик квітів – посилив цю красу.
     5 етапів конкурсної програми пролетіли непомітно: учасники розкривали грані свого інтелекту у відеороликах «Він, вона, любов, весна», представляли перлини талантів у творчому конкурсі «Хвилина слави», виходили на червону доріжку, але… Такого вибуху, який викликало «Бурлеск-шоу», наша актова зала, мабуть, не бачила і не відчувала багато років поспіль. «Як, ти не бачила бурлеск?», « Які кубики у Женьки …», «А крила, крила…» – ще і сьогодні було чути в студентських аудиторіях.
     Так, журі було нелегко. І начальник відділу міжнародних зв’язків Білоруського державного університету культури і мистецтв Вадим Саматия, і голова Київської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу Василь Хвостіков, і президент Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття» Лідія Лісімова, і Українська Мадонна, Місіс Об’єднаних націй планети Земля Наталія Шелепницька у підсумковому слові зазначали, що вражені буквально усім: красою, талантами, інтелектом, бажанням йти до вершин, і переконані: кожен учасник конкурсу вже є переможцем ! А от міс та містер університету-2017 Анжеліка Кошева і Максим Паламарчук, які також були членами журі, згадали, які почуття відчували, коли стояли на цій же сцені в очікуванні результатів, які проголосить журі.
     А коли кожен із конкурсантів отримав заслужену у певній номінації нагороду, прийшов зоряний час для шістьох з них:
Містером НУБіП-2019 став студент факультету інформаційних технологій Ярослав Верба;

титул Джентльмена НУБіП-2019 отримав студент факультету конструювання і дизайну Станіслав Стаценко;
 
Красунею НУБіП-2019 оголошена студентка факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК Анастасія Дячук;

Віце-красунею НУБіП-2019 стала студентка юридичного факультету Анастасія Андрощук.
 
     А глядацьке журі своїми фаворитами обрало студентку Рівненського коледжу НУБіП України Зоряну Канавську і студента юридичного факультету Папуну Пілісеішвілі.

     Вітаємо переможців і висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до створення прекрасного дійства і організації неперевершеного шоу!
Ірина Майданюк
 
 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook