Участь у міжнародному семінарі "Reducing Open Agricultural Burning for Policymakers: Soil, Air Quality, and Public Health Paths for European Integration"

7 березня 2019 року
м. Київ

7-го березня 2019 р. керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж Зібцев С.В. прийняв участь у міжнародному семінарі "Reducing Open Agricultural Burning for Policymakers: Soil, Air Quality, and Public Health Paths for European Integration". На семінарі було зроблено анонс про ІІ Національний круглий стіл з сільськогосподарських палів, який відбудеться 9 квітня 2019 р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а також представлено результати досліджень щодо визначених центрів горимості ландшафтів Полісся.

Також, під час семінару з науковцем з факультету географії університету Мериленд, США доктором Joanne Hall було обговорено потенціал співпраці з ННІ ЛіСПГ НУБіП України в галузі картування динаміки лісів та моніторингу природних пожеж. 

Програма семінару - sites/default/files/u184/ukr-eng_ukraine_policymaking_conference_agenda_-_hotel_premier_rus_kyiv_march_7.pdf

 

Василь Гуменюк, співробітник Регіонального
Східноєвропейського центру моніторингу пожеж,
доцент кафедри лісівництва НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook