УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ У КОНКУРСІ "ГОСПОДАРОЧКА"

7 березня 2019 року

06.03.2018 р. у переддень Свята жінок, весни та краси проводився конкурс "Господарочка", в якому взяли участь також і представниці кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей І.В. Грабовська, Л.А. Коноваленко та К.Г. Якушко з власними поробками. Як виявилося, і в.о. зав. кафедри І.В. Грабовська, і старший лаборант Л.А. Коноваленко мають спільне хобі з плетіння теплих речей. Створюючи шарф для військослужбовців ООС, І.В. Грабовська, вочевидь, була осяяна почуттям патріотизму, прагненням до миру,бажанням передати солдатам домашній затишок та щирим побажанням повернення наших захисників до мирного життя.Кофтинка Л.А.Коновленко, натхенна творчою донькою, випромінює материнську любов у різнобарв'ї виявлення почуттів до маленького найріднішого чуда. На створення поробки з дерева "Теремок" К.Г. Якушко, вочевидь, надихнула прогулянка Голосіївським лісом та знайомство з його мешканцями.


Зичимо всім представницям прекрасної статі кафедри всього найкращого та мотивації щодо виявлення свого настрою у духовному та матеріальному задля участі у подальших конкурсах майстринь.
Бажаємо всім щастя та присвячуємо з нагоди свята відповідний вірш Л.Костенко: "А жінка буває на осінь так схожа: То тиха й привітна, а то й непогожа. То скропить сльозою, то сонцем засвітить. То прагне зими, то вертається в літо. А жінка, як осінь, плодами багата На ніжність, добро, материнство і святість. Як вересень тихий, зігріє душею, Не страшно морозу чекати із нею. А жінка буває тривожна, як осінь. То дихає вітром, то ласки попросить, То болю завдасть, а то вигоїть рани, Листочком у світ полетить за коханим. А осінь в природі - це завжди, як диво, Так само і жінка: буває вродлива. Буває примхлива, буває зрадлива... Нехай тільки кожна з них буде щаслива. Промінь сонця запалить ранкову росу, - І заграє вона, забринить веселково. Скільки мовлено вже про одвічну красу, Тільки я про жіночу скажу своє слово. Ніжний погляд і довга русява коса Та смаглявого личка привабна родзинка... І, хоч кажуть, що світ порятує краса. Та врятує його тільки жінка".

І.В.Грабовська,
К.Г.Якушко,
Л.І. Коноваленко
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook