Профорієнтаційна робота НПП кафедри генетики, селекції і насінництва в ВП НУБіП України "НАК"

6 березня 2019 року
ВП НУБіП України «Немішаєвський аграрний коледж»
      Залучення талановитих абітурієнтів для навчання в НУБіП України є важливим завданням профорієнтаційної роботи кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського. Адже свідомий вибір студентом своєї майбутньої спеціальності є запорукою його зацікавленості у навчанні, відповідно, якісного освітнього процесу. 
       За ініціативи завідувача кафедри Віталія Жемойди делегація від університету відвідала ВП НУБіП України "Немішаєвський аграрний коледж". НУБіПУ студентам представили декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, заступник декана Віталій Коваленко та доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії  Віктор Бухтіяров. 

     Зустріч із студентами пройшла, як із добрими знайомими, оскільки значна частина з них уже зараз плідно співпрацює з кафедрами університету, приймаючи участь у різноманітних конференціях та інших наукових заходах. У 2018 році на агробіологічний факультет саме із цього коледжу вступила найбільша кількість студенті – 13 осіб. І, судячи із настроїв присутніх на зустрічі, у цьому році ситуація буде ще кращою.

 

     Студент коледжу Олександр Борейко хоче продовжили навчання в НУБіП України. На шляху до мрії, ще в минулому році, будучи студентом 3 курсу взяв участь у 71-й Всеукраїнській науковій студентській конференції НУБіП України «МОЛОДІ НАУКОВЦІ-АГРОБІОЛОГИ – ЮВІЛЕЮ УНІВЕРСИТЕТУ» та здобув третє місце, склавши гідну конкуренцію учасникам.
     Ще понад 10 молодших спеціалістів виявили бажання відвідати 21 березня День відкритих  дверей  Університету і там визначитися ЗВО для майбутнього навчання.
Юлія Дмитренко,
асистент кафедри генетики, селекції і насінництва
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook