До Польщі за другим дипломом

4 березня 2019 року
 
У другій половині лютого 2019 р. група студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності «Міжнародні відносини» відправилася на навчання за подвійним дипломом до Поморської академії в м. Слупськ (Польща). Подорож була виснажливою, але довгоочікуваною. Загалом дорога зайняла 30 годин, 8 з яких ми провели на кордоні. 
 
Перше враження від міста Слупська було неперевершеним. Це мальовниче містечко ми можемо порівняти хіба що з нашим Львовом, де простота стоїть поруч з вишуканістю, старовинна архітектура межує з новітньою. 
 
У свою чергу Поморська Академія закохала нас в себе з першого погляду, оскільки вона схожа на справжній старовинний замок, до якого ти йдеш кожного дня на пари із величезним задоволенням. 
 
У Поморській Академії ми навчаємося на спеціальності «Політологія». В першу чергу ми познайомилися з нашим куратором – Робертом Кушнєржом, доцентом кафедри «Історії і політології», який на першій же зустрічі дав нам доречні поради та необхідні настанови. 
 
З приводу навчання можу сказати, що поки ще трішки важкувато, оскільки навчання ведеться польською мовою. Проте ми з натхненням намагаємося засвоювати матеріал та знаходити спільну мову з викладачами.
 
 
 
Ми надзвичайно задоволені та пишаємося тим, що наш Університет надає таку змогу своїм студентам, відкриваючи їм двері в інші країни та прокладаючи шлях до нових мрій. 
 
Максим Іващук,
староста групи МВ 17001б
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook