Сучасне зварювальне обладнання надійшло на кафедру надійності техніки

5 березня 2019 року

Кафедра надійності техніки факультету конструювання та дизайну покращила матеріально-технічну базу ‒ отримала зразки сучасного зварювального обладнання.

Студенти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобудування», «Будівництво та цивільна інженерія» факультету конструювання та дизайну, «Агроінженерія» механіко-технологічного факультету не лише зможуть ознайомитись з технічними характеристиками, але й наочно побачити зовнішній вигляд та технологічні можливості сучасного зварювального обладнання.

Необхідно також зазначити, що вже в поточному семестрі студенти магістратури, які навчаються за новою освітньо-професійною програмою «Технічний сервіс машин та обладнання» зможуть закладати отримані зразки обладнання при проектуванні технологічних процесів та підприємств технічного сервісу.

Завідувач лабораторіями Ю.І. Лисіков, майстри виробничого навчання О.Г. Свистуленко та А.О. Деркач надають допомогу студентам у використанні зварювального обладнання при проведенні досліджень за програмами роботи наукових студентських гуртків кафедри та при виконанні оригінальних магістерських робіт.

Тож, колектив кафедри надійності техніки висловлює щирі слова вдячності керівництву університету та факультету конструювання та дизайну за покращення матеріально-технічної бази та можливість підвищити якість професійної і практичної підготовки студентів.

 

 

Доцент кафедри надійності техніки Новицький А.В.

Завідувач лабораторіями кафедри надійності техніки Лисіков Ю.І.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook