Результати проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Англійська мова"

4 березня 2019 року

 Отримуй нові навички в тій справі, яка тобі подобається, вчи мови, розвивай свою особистість у всіх сферах
Соломон


«Олімпіада – це конкурс, де першими стають найсильніші, а інші учасники збагачуються новими знаннями з предмета, розвивають інтелект, ерудицію, уміння спілкуватися й здобувають необхідний досвід», - ці слова щорічно стають у пригоді найталановитішим студентам Національного університету біоресурсів і природокористування України. Олімпіада – змагання студентів у творчому застосуванні здобутих знань, умінь і навичок, а також у професійній підготовці майбутніх спеціалістів.
На виконання наказу ректора НУБіП України від 12.12.2018 р. № 1419 І -й етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2018-2019 н.р. з навчальної дисципліни «Англійська мова» проведено 20 лютого 2019 року науково-педагогічними працівниками кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей.
В олімпіаді взяли участь студенти, які мали бажання перевірити свої знання з англійської мови, оскільки за допомогою іноземної мови з’являється можливість спілкуватися з людьми по всьому світу. Туризм, кіно, мистецтво, наука, інтернет та інші сфери стають набагато ширшими для вас і набувають нових фарб. Розмовляючи англійською, ви знайдете набагато більше можливостей для власного розвитку та реалізації свого потенціалу. Адже з англійською вам відкривається весь світ!
Комісія у складі: к. філол. н., доц. Грабовська І.В., к. психол. н., доц. Цимбал С.В., к. філол. н., доц. Поліщук О.С., к. пед. н., доц. Яременко Н.В. перевірила та оцінила знання студентів з усіх видів мовленнєвої діяльності (аудіювання, читання, письма, говоріння), визначивши переможця. І місце посів Кравець Володимир (Навчально – науковий інститут лісового і садово – паркового господарства), викладач Поліщук А.В.
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова» серед студентів вищих навчальних закладів України, де англійська мова не є спеціальністю, відбуватиметься на базі Національного університету «Львівська політехніка».
Бажаємо переможцю успіху та гідно представити НУБіП України на другому етапі Всеукраїнських олімпіад.

Цимбал С.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook