РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТОГО ЗАНЯТТЯ ГРАБОВСЬКОЇ І.В.

1 березня 2019 року

28.02.2019 р. відбулося відкрите практичне заняття в.о. завідувача кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей доц. І.В. Грабовської на тему «At the Movies» зі студентами 3-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету з дисципліни «Друга іноземна мова і переклад».
Заняття проведене на високому науковому рівні у формі лінгвістичної студії – аналізу різнорідних лексико-граматичних явищ, транскрибування вимови, написання інтонаційних схем, повторення особливостей творення запитань, вивчення особливостей неформалього формату інформативних повідомлень, відтворення особливостей написання лексичних одиниць, залучених у обговорення різних жанрів кінематографу на основі матеріалу уроку автентичного посібника.


Заняття проведене на високому методичному рівні: задіяні форми хорового повторення, робота біля дошки, робота з місця та складання діалогів у підгрупах.
Заняття містило мотиваційний аспект заохочення до власних висловлювань студентів завдяки підбору завдань на кшталт поділитися своїм очікуванням від походу у кінотеатр, підібрати асоціації, умовно «змонтувати» кадри кіно у логічному порядку, запропонувати репліки кіногероїв на цих кадрах, прослухати історію, переказати сюжет та ідентифікувати жанр як сценарію кіно.
Викладач врахувала гендерні інтереси аудиторії та загострила увагу на вивченні особливостей романтичного жанру кіно. Заняття проведено у доброзичливій атмосфері.


Вважаємо, що відкрите практичне заняття в.о. завідувача кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей доц. І.В. Грабовської на тему «At the Movies» зі студентами 3-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету з дисципліни «Друга іноземна мова і переклад» проведене на належному рівні, а його мета (розвинути навички філолога під час огляду теми «Кінематограф») досягнута.

К.Г.Якушко,
А.В. Поліщук,
Т.М. Вознюк

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook