18 лютого 2019 р. відбулася відкрита лекція проф. Лазаришиної І.Д. на тему «Формування збалансованої системи показників у стратегічному управлінському обліку»

18 лютого 2019, 16:25

Відповідно до Графіку відкритих занять кафедри статистики та економічного аналізу 18 лютого 2019 р. відбулася відкрита лекція завідувача кафедри, д.е.н., професора Лазаришиної Інни Дмитрівни з дисципліни «Стратегічний управлінський облік» на тему «Формування збалансованої системи показників у стратегічному управлінському обліку» для студентів 1 року магістратури, що навчаються за освітньою програмою «Стратегічний облік та бізнес-аналітика».

На лекції були присутні д.е.н., професори Савчук В.К., Гуцаленко Л.В., Єрмаков О.Ю., заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент Макарчук О.Г., к.е.н., доцент Музиченко А.О., заступник декана ЕФ, к.е.н., ст.викл. Воляк Л.Р., к.е.н., ст.викл. Рябенко Л.М., ст. викл. Гузь М.М.

На лекції були використані сучасні інтерактивні методи навчання та технічні засоби, розглянуто ринкові ситуації, застосовано дуальний підхід до термінології лекційного матеріалу.


Всі присутні викладачі і студенти зазначили високий рівень проведеного лекційного заняття проф. Лазаришиної І.Д. та рекомендували його для поширення досвіду.

 

Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу
д.е.н., професор
Лазаришина І.Д.
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook