Бібліотечний фонд університету поповнився сучасним підручником Veterinary clinical biochemistry

1 березня 2019, 12:05
Бібліотечний фонд університету поповнився сучасним підручником "Veterinary clinical biochemistry". Про цю подію повідомила бібліотека університету на головній сторінці університетського сайту. Автори підручника: завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин, доктор ветеринарних наук, професор В. А. Томчук, професор кафедри, доктор ветеринарних наук В. А. Грищенко та кандидат біологічних наук, доцент В. І. Цвіліховський при підготовці видання ставили за мету допомогти слухачам ОС "Магістр" у вивченні важливих аспектів клінічної ветеринарної біохімії, зокрема біохімічним процесам, які відбуваються в травному каналі, печінці, підшлунковій залозі та нирках. Для висвітлення вказаних питань було опрацьовано сучасну біохімічну літературу, що дало можливість на високому науковоиму рівні не тільки охарактеризувати біохімію діяльності організму тварин, а й запропонувати до вивчення студентам новітні клініко-біохімічні методи дослідження.
Сподіваємося, що підручник буде корисним не тільки для студентів, а й для науковців та викладачів, які бажають вивчати ветеринарну клінічну біохімію англійською мовою.
Запрошуємо всіх бажаючих в бібліотеку університету для отримання нового видання кафедри.
 
Tomchuk V. A., Gryshchenko V. A., Tsvilikhovskyi V. I. Veterinary clinical biochemistry: textbook. - Part 2. - К.: НУБіП України, 2017. - 388 р.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook