Засідання кафедри романо-германських мов і перекладу

27 лютого 2019, 19:33

 27. 02. 2019 відбулося чергове засідання кафедри романо-германських мов і перекладу за участю науково-педагогічних працівників та допоміжного персоналу. На засіданні розглядалась низка питань.

Першим питанням порядку денного стала підготовка до студентської міжнародної конференції «Світ мов і мови світу», що проходитиме на базі кафедри романо-германських мов і перекладу. Завідувач кафедри Малихін Олександр Володимирович підкреслив значущість майбутньої конференції для кафедри, факультету і університету та закликав усіх присутніх активно залучатися до проведення конференції, а також залучати студентів.
 
 
 
Наступним пунктом у порядку денному стало обговорення необхідності підтвердження викладачами володіння іноземною до рівня В2 за Загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти. Завідувач кафедри проф. Малихін О. В., проінформував усіх присутніх про шляхи підтвердження володіння іноземною мовою на гуманітарно-педагогічному факультеті, а також про переваги, які дає цей сертифікат.
Завершальний блок питань засідання кафедри романо-германських мов і перекладу стосувався підготовки викладачами студентів до Всеукраїнського конкурсу наукових робіт, в якому, наші студенти традиційно займають високі місця. 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook