Презентація проекту «Онлайн-практика у ПриватБанку»

27 лютого 2019 року
З метою ознайомлення з умовами проходження виробничої практики, 19 та 27 лютого студенти ІІІ курсу груп 303-Ф і 304-Ф відвідали Київське регіональне управління ПАТ КБ «ПриватБанк».
Керівник відділу кадрів Київського регіонального управління ПАТ КБ «ПриватБанк» Дмитренко Вікторія Валентинівна ознайомила студентів з умовами проходження онлайн-практики у ПриватБанку, можливістю дізнатися, як надаються банківські послуги, як можна отримати реальні знання та навички якісного обслуговування клієнтів, а в майбутньому – роботу в найбільш інноваційному банку України. Під час екскурсії Вікторія Валентинівна звернула увагу студентів на умови конкурентоспроможності та можливості кар’єрного росту їх як майбутніх фахівців, наголосила на перевагах дистанційного навчання у процесі проходження онлайн-практики.
Студенти, зареєструвавшись, протягом чотирьох тижнів мають змогу пройти онлайн-практику. Особливість цього проекту полягає в тому, що у процесі вивчення банківських технологій студенти мають можливість заробити кошти. А за результатами, які фіксуються у сертифікаті студента за підсумками онлайн-практики, кращі студенти-практиканти будуть зараховані до кадрового резерву Приватбанку.
Впровадження онлайн-практики для студентів сприяє підвищенню фінансової освіти на основі використання сучасних інформаційних технологій, формує навички дослідницького, пошукового характерів, розвиває практичні компетентності на основі використання знань, а зростання конкурентоспроможності випускників на ринку праці поліпшить можливість їх працевлаштування.
Студентські роки всі називають найкращими. Проте зараз студентська пора – це не тільки молодість і розваги, але й безліч можливостей для реалізації себе і своїх талантів.
Оксана Погоріла, завідувач
навчально-виробничої практики

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook