НУБІП – впевнений крок у майбутнє!

27 лютого 2019 року

Профорієнтаційна робота зі старшокласниками – один з найважливіших напрямків на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБІП України. Саме тому його викладачами постійно здійснюється професійна просвіта, професійне виховання, професійна діагностика та професійна консультація учнів.
Профорієнтаційна робота в школі старшої ланки передбачає активізацію інтересів учнів до вибору професії, формування в них адекватного розуміння суті професії як такої, значущості процесу власного самовизначення та затребуваності обраної професії на ринку праці.


З метою активізації профорієнтаційної роботи і презентації нашого навчального закладу, а особливо гуманітарно-педагогічного факультету, 27 лютого 2019 р. доцент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Пономаренко О.Г., відвідала подільські загальноосвітні середні школи № 3, № 6, з якими завжди підтримується тісний зв'язок, і учні яких є студентами нашого вишу, де ознайомила учнів 10 – 11 класів зі структурою нашого університету, поінформувала про ліцензовані спеціальності, за якими здійснюється навчання, пріоритетні напрями навчання, подвійне дипломування, умовами вступу до нашого вишу, що дає участь в олімпіаді при вступі та відвідування підготовчих курсів, розвинуту інфраструктуру, культурно-масові та спортивні заходи, а також запросила на екскурсію до НУБІП та День відкритих дверей у березні 2019 році.

Доцент кафедри англійської мови 
для технічних та агробіологічних спеціальностей
О. Пономаренко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook