Наше майбутнє в наших руках: профорієнтаційна робота кафедри філософії

27 лютого 2019, 14:58

Як зазначав президент Ford Motor Company і голова правління корпорації Chrysler Лі Якокка, «cуть бізнесу можна звести до трьох слів: персонал, продукт, прибуток. Якщо у вас проблеми з першим пунктом, про два інших можна забути». Адже людський фактор є найнепередбачуванішим і наймогутнішим фактором, здатним змінити хід будь-якої події. Сьогодні, в інформаційну еру, будь-яка успішна організація повинна як сприяти розкриттю і розвитку потенціалу кожного з членів команди, так і залучати нових гравців.

З метою залучення майбутніх випускників шкіл до вступу на гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України співробітники кафедри філософії проф. С.В. Сторожук і доц. Т.В. Данилова провели співбесіду з учнями 11 класу школи №122 м. Києва та гімназії-інтернату №13 м. Києва. Викладачі розкрили учням переваги навчання у НУБіП України і зокрема на гуманітарно-педагогічному факультеті, ознайомили їх з переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців, яскраво окреслили горизонти майбутнього та ознайомили з умовами вступу до університету.

 

Щирі розповіді студентів гуманітарно-педагогічного факультету Юрія Ярмоленка (спеціальність «Англійська філологія»), Юлії Маршак (спеціальність «Міжнародні відносини») та Олександра Каплауха (спеціальність «Журналістика») про свій шлях до НУБіП України, специфіку навчання, свій вільний час, організацію культурно-дозвіллєвої діяльності університету викликали особливу зацікавленість учнів, які ставили багато запитань. Наприкінці зустрічі викладачі кафедри філософії запросили майбутніх абітурієнтів на день відкритих дверей університету.

Викладачі кафедри філософії
Світлана Сторожук
Тетяна Данилова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook