25 лютого 2019 року відбулися звітно-виборчі конференції громадських організацій НДІ здоров’я тварин

27 лютого 2019, 15:20

На факультеті ветеринарної медицини 25 лютого 2019 року відбулась звітно-виборча конференція Ради молодих вчених і Ради аспірантів.
Урочисте відкриття конференції офіційно провів директор НДІ здоров'я тварин, професор Засєкін Д. А, де з вітальною промовою побажав усім учасникам взяти участь у діалозі з представниками Ради молодих вчених і Ради аспірантів. Для проведення заходу було обрано робочу президію у кількості 3 осіб: Димко Р. О., Юстинюк В. Є. та Друзь Н. В.

Серед учасників звітно-виборчої конференції також були присутні: Духницький В. Б., д.вет.н, професор; Недосєков В. В., д.вет.н, професор; Томчук В.А., д.вет.н, професор; Данілов В. Б., к.вет.н, доцент; Жук Ю. В., к.вет.н, доцент; Деркач С. С., к.вет.н, доцент, також інші НПП кафедр факультету.


Всі присутні заслухали звіт голови РМВ НДІ здоров'я тварин (за період з червня 2017 р. по лютий 2019 р.), що представила Друзь Н. В. Матеріали доповіді включали багато подій, що пов'язані із стажуваннями молодих вчених за кордоном у престижних університетах Європи, підвищення кваліфікації в Україні в державних науково-дослідних інститутах та організаціях, зокрема, і проведення зовнішньої активності на наукових конференціях і семінарах. Затверджений регламент доповіді складав 15 хвилин.
Після завершення доповіді участь в обговоренні взяли заступник декана з навчальної роботи Данілов В. Б., заступник декана з практичної підготовки студентів Жук Ю. О., завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Недосєков В. В, заступник декана з навчально-виховної роботи Деркач С. С. Основними питаннями, які зацікавили членів комісії були: як проводиться підготовка молодих вчених у провідних ВУЗах Європи, які конкретно отримані наукові здобутки і яким чином проводиться обмін досвідом із аспірантами факультету ветеринарної медицини. Присутні в аудиторії підтримали обговорення питань та заслухали побажання по виконанню плану роботи РМВ на 2019—2020 рік. 
Наступний звіт за період з грудня 2016 р. по лютий 2019 р. представив голова РА НДІ здоров'я тварин Р. В. Білошицький.  Під час доповіді основна увага була приділена висвітленню питань з організаційно-наукової та науково-дослідної роботи, міжнародної діяльності та культурно-виховної роботи в рамках проведення офіційних заходів у НУБіП України за 2017—2019 рр. Окремими питаннями винесено вивчення іноземних мов аспірантами 1—4 року навчання і стажування на факультетах ветеринарної медицини в університетах Польщі (м. Вроцлав, м. Варшава), Німеччини (університет ТІНо), дистанційних online-стажуваннях у США (університет Davis, California). 

Після завершення доповіді участь в обговоренні взяли заступник декана з навчальної роботи Данілов В. Б., завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Недосєков В. В. та присутні аспіранти. Учасників зацікавили питання, як проводиться професійно-орієнтаційна робота для майбутніх аспірантів з боку представників РА, обмін досвідом з аспірантами, які відвідують ВУЗи в Європі у вигляді лекційних чи практичних навичок, тощо. Затверджений регламент доповіді складав 10 хвилин.
По закінченню обговорень директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Д. А. закликав членів комісії до схвалення звіту голови РМВ НДІ здоров'я тварин Друзь Н. В. та звіту голови РА НДІ здоров'я тварин Білошицького Р. В.

Шляхом відкритого голосування, рішення про схвалення прийнято одноголосно. 
Наступним завданням було обговорення майбутніх кандидатів до РМВ і РА, де в результаті прийняли одностайне рішення з таким складом:

Рада молодих вчених: Голова РМВ — Кондрасій Л. А, заступники: Димко Р. О., Юстинюк В. Є., Климчук В. В., Кощавка М. М.
Рада аспірантів: Голова РА — Кощавка М. М., заступники: Дем'янцева Ю. В., Єгоров О. В., Гончар В. В., Довбня Ю. Ю.

В результаті, новообраний склад привітали члени дійства та присутні НПП, аспіранти. 
По завершенню звітно-виборчої конференції, Засєкін Д. А. відзначив подяками за активну роботу та вагомі здобутки на факультеті ветеринарної медицини Друзь Н. В. і Білошицького Р. В.

Н. Друзь, Р. Білошицький

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook