Аліна та Олександр: учасники Міс та Містер факультету 2019

26 лютого 2019 року

     Щорічно на факультеті тваринництва та водних біоресурсів проводять конкурс краси. Для всіх це стало маленькою традицією. Цей рік також не став винятком, але до наших красунь приєдналися ще й сміливі хлопці. 19 лютого у актовій залі навчального корпусу № 3 відбувся наш конкурс краси «Міс та Містер факультету-2019».

      Від другого курсу третьої групи спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» взяла участь Аліна Гнєзділова. Її партнером став першокурсник Олександр Величко. Але підготовка до конкурсу не була легкою. За результатами жеребкування наша пара повинна була показати професію пілота та стюардеси. Це й стало проблемою… Всі ми живемо в гуртожитку і знайомих пілотів у нас немає. Тому довелося залучати всіх небайдужих.

     Ще одним випробуванням для нас стала підготовка до виходу в гангстерському стилі. Але цього разу пощастило більше. На допомогу прийшла наш куратор – Олена Володимирівна Дегтяренко, яка знайшла повноцінний костюм як для хлопця, так і для дівчини.

Ну й останнім етапом став вихід у вечірньому вбранні, з яким не виникло жодних проблем. Наші учасники були неперевершеними.

      Після підбиття підсумків декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк оголосив результати конкурсу. Аліна отримала титул «Міс чарівність», а Сашкові пощастило більше – він не тільки здобув титул «Містер оригінальність», а ще й виборов перемогу.

Отже, завдяки цілеспрямованості, хорошій підготовці та надійній підтримці вони достойно представили себе. Для нас ви були переможці!!!

      

Юлія Кліщова та Ангеліна Коханець,
студенти 2 курсу факультету тваринництва
та водних біоресурсів


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook