НУБіП України – бронзові призери турніру з футзалу присвяченому пам’яті Героїв Небесної Сотні

23 лютого 2019, 22:34
м. Київ
23 лютого 2019 року
     22 лютого 2019 року в спортивному комплексі Київського Національного університету будівництва і архітектури відбувся перший відкритий турнір з футзалу серед студентських команд закладів вищої освіти міста Києва присвячений вшануванню пам’яті Героя України, героя Небесної Сотні, Олександра Плеханова.

     Турнір організовано спільними зусиллями ГО «Футбольна асоціація студентів міста Києва», Департаментом освіти і науки КМДА, Радою Ректорів київського вузівського центру та Київським Національним університетом будівництва і архітектури. У програмі заходу: відкриття пам’ятного знаку Олександру Плеханову, Герою Небесної сотні, студенту архітектурного факультету КНУБА; вшанування пам’яті загиблих Героїв хвилиною мовчання та змагання з футзалу серед студентських команд закладів вищої освіти міста Києва. В турнірі прийняли участь збірні команди Київського університету імені Бориса Грінченка, Київського Національного університету будівництва і архітектури, Національного університету біоресурсів і природокористування України та колектив Національного технічного університету «Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського».

     Команда НУБіП України у складі студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства:
1. Коваленко Олександр Сергійович - 2 курс, 1 група;
2. Головньов Андрій Анатолійович - 2 курс 1 група;
3. Кузьо Андрій Миколайович - 3 курс, 1 група;
4. Фесюк Максим Олександрович - 2 курс, 3 група;
5. Кошецький Олексій Олександрович - 2 курс, 3 група;
6. Олабин Богдан Васильович - 1 курс, 2 група;
7. Котов Денис Сергійович - 1 курс, 1 група
в півфіналі поступилася майбутнім переможцям турніру, команді Київського університету імені Бориса Грінченка з рахунком 3:6. А в матчі за третє місце здолала досить потужного суперника – команду КПІ, з рахунком 4:3 та посіла третє місце турніру. Перше місце завоювала команда Київського університету імені Бориса Грінченка, друге – КНУБА.

     Окрема подяка за підтримку нашої команди Сергію Кваші, проректору з навчальної і виховної роботу НУБіП України та Миколі Костенку, завідувачу кафедри фізичного виховання.

Вітаємо наших футзалістів та бажаємо ще більше яскравих перемог!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook