ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В ОСТЕРСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

22 лютого 2019 року
Остерська гімназія

      22 лютого 2019 року в Остерській гімназії Козелецької районної ради Чернігівської області відбулась профорієнтаційна зустріч з учнями 9-11 класів. Факультет землевпорядкування НУБіП України представляли викладачі кафедри землевпорядного проектування – Людмила Гунько та Людмила Кольоса, та заступник декана – Олександр Шевченко.

Під час зустрічі учням було продемонстровано відеоролик щодо переваг вступу до НУБіП України: провідного закладу вищої освіти з віковою історією. Також учнів ознайомили з умовами вступу до НУБіП України у 2019 році, широким вибором спеціальностей, участю в олімпіаді на базі університету, переліком необхідних сертифікатів ЗНО, можливостями навчання в англомовних групах та закордонних практиках.  Крім того, учням роздано буклети з інформацією про університет та факультет землевпорядкування.
Майбутнім абітурієнтам розповіли про перспективи навчання на факультеті землевпорядкування, його матеріально-технічну базу, умови проживання в гуртожитку,  зручне розташування корпусів гуртожитків університету, активне дозвілля.
Особливу увагу зосередили на співпраці із роботодавцями та можливостях подальшого працевлаштування випускників факультету.
Презентовано особливості навчальної практики з геодезії, яка є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки бакалаврів за напрямом "Геодезія та землеустрій”.
  
Після чого заступник декана факультету землевпорядкування Олександр Шевченко продемонстрував в дії квадрокоптер,  який ефективно використовуються в сфері діяльності геодезії та картографії (проведення аерофотознімання, створення ортофотопланів, створення цифрових моделей місцевості та 3D моделей різних об’єктів, створення топографічних планів, збір даних для інвентаризації земель тощо).
  
Цей захід став цікавим для учнів, вони ставили питання щодо працевлаштування, навчання на військовій кафедрі, можливості отримати подвійний диплом. Цікавилися також спортивними секціями та художніми колективами університету. Тож наша зустріч тривала понад запланований час.
Висловлюємо подяку директору Остерській гімназії Куран Ірині Миколаївні за організацію зустрічі викладачів НУБіП України з випускниками гімназії та за технічну підтримку заступнику директора з навчально-виховної роботи Дроб’язко Сергію Володимировичу. Сподіваємося на подальшу співпрацю.
Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook