Зустріч з фахівцем міжнародної страхової компанії

22 лютого 2019 року
Завжди приємно бачити у коледжі колишніх студентів, для яких навчальний заклад відкрив дорогу у професійне життя. Саме така зустріч відбулася 22 лютого 2019 року  з випускником коледжу, працівником міжнародної страхової компанії Воликом Миколою Олексійовичем.
Гість познайомив студентів, які навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування»,  з діяльністю страхових компаній,  що надають послуги на вітчизняному ринку. Надав вичерпну інформацію про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземного автотранспорту,  детально ознайомив студентів із документальним оформленням операцій, пов’язаних із страхуванням відповідальності власників транспортних засобів. Зазначив, що страхування відповідальності – це галузь страхової діяльності, де об’єктом виступають майнові інтереси, пов’язані з відшкодуванням збитків, завданих життю, здоров’ю та майну фізичної особи, а також майну юридичної особи внаслідок дорожньо - транспортної пригоди.
Атмосферу відкритості та конструктивності зустрічі додало те, що  студенти мали змогу задавати питання щодо потреби в молодих фахівцях, можливостей проходження виробничої практики, вимог, що пред'являються до кандидатів на роботу, умов праці у приватному секторі економіки.  Також здобувачів освіти  цікавили питання заробітної плати. Розмова була цікавою, предметною і корисною, адже студенти, які опановують спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», добре орієнтуються у базових основах страхування і хочуть бачити перспективу розвитку своєї кар'єри.
Людмила Черненька,

                                   викладач циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook