«ЗОЛОТО» та «СРІБЛО» Кубку Європи з кікбоксингу WAKO в Хорватії здобули студенти коледжу

22 лютого 2019 року
     Кікбоксери Вако з Рівного долучилися до Олімпійського руху і взяли участь в Кубку Європи з кікбоксингу, що проходив з Хорватії 8-10 лютого.
     Цими вихідними 08-10 лютого 2019 року в хорватському місті Карловац розігрувалися нагороди Кубка Європи з кікбоксингу WAKO. На Karlovac Open 2019, основна змагальна частина якого відбулася 9-10 лютого. У змаганнях брали участь 1810 чоловік з 29 країн.
     Троє рівнян, вихованці бійцівського клубу «Ліга Чемпіонів», які тренуються на базі Рівненського фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», здобули повний комплект нагород.
     Перше місце посів Ігор Дудник в розділі LK (вагова категорія 54 кг), студент другого курсу відділення програмування групи 23-ІП, «срібло» дісталося Хабібу Самедову в розділі LK (вагова категорія 60 кг), студенту відділення загальноосвітньої підготовки групи 12-Ю, «бронза» - Владиславу Орлу.
     Міжнародний результат реалізований завдяки тренерському складу бійцівського клубу «Ліга Чемпіонів» та навчально-тренувальним зборам під керівництвом керівника Федерації кікбоксингу Вако в місті Рівне Романа Кроля.
     Крім того, розвитку кікбоксингу Вако сприяє і очільник ГУНП в Рівненській області, голова Рівненського ФСТ «Динамо» Валерій Самчук, адже цей вид спорту популярний серед молоді, зокрема і серед дітей працівників поліції, які тренуються і бійцівському клубі.
Готували спортсменів до змагань Іван Хащівський та Роман Кроль. Головою делегації виступила президент НФКУ Ольга Павленко.
Вітаємо наших спортсменів із вдалим виступом!
Бажаємо в будь-якій боротьбі, в будь-якому бою перемагати також яскраво, красиво, впевнено і гідно!
Нехай у вашому житті буде багато таких перемог і заслужених нагород!
Валерій Дячук, керівник фізичного виховання 
 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook