РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТОГО ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ ЯКУШКО К.Г.

22 лютого 2019 року

21.02.19 р. відбулося відкрите практичне заняття ст. викладача кафедрри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Якушко К.Г. на тему "Electricity. Evaluating Phrases" зі студентами першого курсу першої групи ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження.
На занятті задіяно різні форми роботи (читання, письмо,переклад, аудіювання, діаологічне, монологічне мовлення) в ігровій формі вирішення практичної ситуації поетапного оцінювання певним суддею з числа студентів успішності, активності, артистичності, правильності виконання іншими студентами таких видів діяльності, як обговорення гумористичних зображень на електричну тематику у парах, складання пазлів у режимі живого ланцюжка для повторення висловів на кшталт "Smile gives more light but costs less than electricity"( "Посмішка надає більше світла, але коштує менше , чим електрика"), "Measure the wires and cables seven times but cut them only once"("Відміряй проводи та кабелі сім разів перед тим, як їх розрізати тільки один раз"), прослуховування, повторення, переклад запальної оригінальної пісні "Electricity" та залучення у командну гру "Відгадай приховані слова пісні, спостерігаючи певний рух іншого студента". Насамкінець, студенти також представили власноруч заздалегідь підготовлену презентацію на тему "Electricity".


Доречним стало повсякчасне використання "Term bucket"- спеціальної скриньки для складання залучених та опрацьованих спеціалізованих термінів, потрібних інженеру-електрику для подальшої роботі за його фахом та фіксування виконаних пунктів плану на плакаті.
Вважаємо, що заняття проведене на належному рівні, а його мета (розвинути іншомовні комунікативні навички оцінювання студентів електротехнічного напряму підготовки під час опрацювання профільної лексики) досягнута.


Л.В. Березова,
А.В. Поліщук,
О.С. Поліщук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook