Навчальна дисципліна та майбутні виклики для творчих студентів - тема чергового старостату

22 лютого 2019 року

20 лютого відбувся черговий старостат на гуманітарно-педагогічному факультеті. Цього року зустріч зі студентами декан факультету, професор Василь Шинкарук розпочав з промови про ситуацію із відвідуванням занять. Деканат факультету щотижня проводять моніторинг відвідування занять студентами. Це питання аналізується і на щотижневих нарадах із завідувачами кафедр. Старости академічних груп дізналися також, коли і яким чином буде відбуватися ліквідація академічної заборгованості студентами, які не склали всі іспити зимової сесії. Розпорядження про склад комісії для проведення таких іспитів вже підписано деканом факультету і згодом з’явиться в усіх популярних каналах поширення довідкової інформації - Viber, Telegram та Instagram.

Василь Дмитрович також розповів про співпрацю факультету із зарубіжними університетами. Декілька днів тому делегація наших студентів від’їхала до Польщі на навчання за програмою подвійних дипломів. Вже наприкінці весни перші наші випускники складуть іспити і отримають диплом бакалавра спочатку польського університету, а на початку літа – диплом бакалавра НУБіП України. Також декан факультету дав відповідь на низку питань старост і активу СО факультету.

Продовжили старостат заступники декана, професор Світлана Харченко, доцент Ярослав Рудик та голова профбюро факультету, завідувач кафедри філософії Інна Савицька. Було розглянуто питання студентської науки, участі в олімпіадах, проживання в гуртожитках - це сектор традиційної співпраці студентів та заступника декана Світлани Харченко.

Заступник декана Ярослав Рудик повідомив студентам про графік проведення медичного огляду студентів 1 курсу, можливість проведення безкоштовного щеплення від кіру, щотижневий моніторинг відвідування занять та наслідки для студентів, які нерегулярно бувають на лекціях та практичних заняттях. Із представниками студентської організації були обговорені питання участі у конкурсах «Містер і міс НУБіП України» та «Голосіївська весна».

Наприкінці зустрічі, разом із завідувачем кафедри філософії Інною Савицькою, Ярослав Рудик обговорив зі старостами ще ряд питань щодо студентського самоврядування та провів анкетування, яке традиційно проходить у кожному семестрі за дорученням декана факультету.

Інна Миколаївна закликала студентів підписуватися на офіційні сторінки факультету в Instagram та Facebook, що сприятиме поширенню інформації про наш Університет, а також дозволить підсилити вплив соціальних мереж на профорієнтаційну роботу колективу факультету.

Старостат закінчився традиційними відповідями на запитання студентів.

Ігор Буцик,
заступник декана факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook