Хто зве́рху? гра-суперечка до дня Закоханих

19 лютого 2019 року

І знову студентська рада гуртожитку №10 радує студентів різноманітністю способів проведення дозвілля. Тож напередодні дня закоханих був проведений захід, в якому брали участь не лише студенти , а й поважні гості дійства.

 

Хто зве́рху? — українська телепрограма, що виходить на Новому каналі та радує око кожного глядача. Тож саме таку гру-суперечку студентська рада влаштувала для своїх студентів. У грі беруть участь дві команди: чоловіча та жіноча. Кожна команда складалася з 4 гравців. Щоб перемогти, нашим дівчаткам довелося запитати себе: що вони знають про чоловічий світ і як хлопці до цього ставляться? Хлопці ж, в свою чергу, повинні були зробити те ж саме щодо дівчат.

     Дуель чоловічого і жіночого світів ділилася на раунди, що складалися з опитувань, різних конкурсів та змагальних ігор. Крім того обговорювалися теми, які хлопці та дівчата у присутності один одного не піднімають. Кожна дівчина побула в образі господаря, прибиваючи цвяхи, а хлопці показали здібності до кулінарії. Конкурси захопили учасників, кожен прагнув показати на що він здатен та довести , що саме його стать «зверху».

    На заході були присутні поважні гості : декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, заступники Воляк Леся Романівна та Нагорний Віталій Володимирович, а також комендант гуртожитку Тригуб Наталія Григорівна.

 

 Гнатенко Богдана 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook