Прощання з колядою

14 лютого 2019 року

IMG 6223     Ось і минули Різдвяні свята: такі родинні, славні і величні, прикрашені дідухом та ялинкою, хрумким снігом, святковим настроєм, щедрим столом, різдвяною таємничістю та неодмінно – українською колядою, яку творять та передають з уст в уста як маленькі, так і дорослі колядники. Віддзвеніли колядки, пройшли барвисті вертепи, принесла благословення йорданська вода…


 

IMG 6185IMG 6303   Різдвяні свята – це пора, коли оновлюються наші душі, пора, коли збирається вся родина і, де б ти не був, линеш до рідної домівки, до близьких тобі людей. Час невпинно біжить вперед, і від коляди залишається лише тиха мелодія, яка карбується в нашу пам’ять і вичікує свого звучання на наступний рік. Із цієї нагоди 13 лютого 2019 року в нашому навчальному закладі відбулось «Прощання з колядою», святкувати яке стало вже традицією.
IMG 6367IMG 6240IMG 6370   У святковій залі, що нагадувала світлицю, в якій панувала атмосфера Різдва, зібралась дружня інститутська родина, щоб поколядувати та покуштувати різдвяних смаколиків.

IMG 6259IMG 6338IMG 6410IMG 6183   Працівники відділу гуманітарної освіти, виховання та студентських справ разом із студентською молоддю підготували справжнє різдвяне театральне дійство, а представники усіх факультетів інституту підготували для усіх присутніх дарунки – українські колядки, різдвяні пісні, гумор та віншування.

IMG 6393   На завершення заходу до всіх учасників «Прощання з колядою» з привітаннями, найкращими побажаннями та вінчуванням звернувся директор інституту Жибак Мирон Миколайович.
IMG 6392   Отож, нехай різдвяне чудо нас гуртує, посилає з неба Божу благодать, аби кожного року ми в мирі і спокої могли з радістю на устах промовляти:

IMG 6233Величний день, б’ють дзвони нині,
Луна колядка в Україні.
Земля слізьми перед Богом кається,
І чутно скрізь: «Христос Рождається!»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook