Бесіда з майбутнім абітурієнтом

18 лютого 2019 року

15 лютого 2019 року доцент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Олександр Поліщук поспілкувався із одинадцятикласником із Білої Церкви Юрієм Мацкевичем.

- Привіт! Розкажи, будь ласка, де ти навчаєшся.
- Привіт! Мене звати Юрій. Я навчаюсь в 11-Б класі Білоцерківської загальноосвітньої школи I-III ступенів №17.

- Незабаром тобі доведеться робити серйозний вибір щодо подальшого навчання. Ти вже вирішив де ти хочеш продовжити навчання?
- В основному я люблю світ математики та чисел, тому планував вступати на математичні факультети. Але оскільки для вступу потрібне ЗНО з іноземної мови, я почав цікавитись мовами.

- Отже ти плануєш вступати на філологічну спеціальність?
- Мене зацікавив новий напрямок на гуманітарно-педагогічному факультеті – «Психологія». Адже мало розбиратись просто в числах та буквах, надзвичайно цікаво зрозуміти психологію та поведінку людини. Також неймовірно хочеться зрозуміти людину не лише української національності, але і інших, зрозуміти їхні менталітети. Тому планую подавати на лінгвістику або психологію.

- Звідки ти дізнався про наш Університет?
- В цьому університеті навчається моя сестра, яка надає тільки позитивні відгуки про навчання. Отже, я впевнений, що з вибором вищого навчального закладу не помилюсь.

- Дякую за бесіду та до зустрічі на факультеті!

Доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Поліщук О.С

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook