Продовжуємо профорієнтаційну роботу у школах м. Переяслава-Хмельницького

18 лютого 2019 року

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, доктор ветеринарних наук, професор, академік АН ВО України, лауреат премії ім. С. З. Ґжицького Валентин Іванович Карповський продовжив профорієнтаційну роботу у школах Переяслава-Хмельницького.

У лютому 2019 року Валентин Іванович зустрівся із школярами ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та гімназії № 6. Учні випускних класів були ознайомлені з історією та сьогоденням, структурою Національного університету біоресурсів і природокористування України, напрямами підготовки та умовами вступу. Професор В. І. Карповський акцентував увагу майбутніх абітурієнтів на перевагах навчання в нашому університеті, а також на можливостях підготовчих курсів до здачі ЗНО. Випускники довідалися про предметні олімпіади для вступників, які проводяться в НУБіП України.

Під час розмови учні ознайомились із спеціальностями 211 – «Ветеринарна медицина» та 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини, а також з потужною науково-практичною базою факультету для підготовки висококваліфікованих фахівців. Було зазначено, що на факультеті ветеринарної медицини випускники шкіл мають унікальну можливість отримати ступінь магістра одразу після закінчення навчання.

Майбутнім випускникам було представлено друковані матеріали про умови вступу до нашого університету та на факультет ветеринарної медицини. Усіх бажаючих запросили на День відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Висловлюємо подяку за організацію зустрічі випускникові факультету ветеринарної медицини, депутатові міської ради, генеральному директору «Сімекс-Альянс Україна», кандидату ветеринарних наук В’ячеславу Саулку та керівництву навчальних закладів.

Доцент Дмитро Криворучко 

 

 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook