SMART STUDENT 2019

15 лютого 2019 року

     13 лютого 2019 року в рамках тижня циклової комісії обслуговування комп’ютерних систем і мереж проведено гру-конкурс «Smart Student» для студентів усіх курсів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». Метою заходу було визначити студента, який найкраще володіє теоретичними знаннями та практичними навичками зі спеціальності.

     Гра проходила в три етапи. Перший тур – «Відбірковий», проходив з використанням ресурсу Kahoot! і дав можливість серед присутніх відібрати учасників, які пройшли до наступного туру. Завдяки використанню власних смартфонів бажаючих взяти участь у грі було дуже багато.

         Другий тур «What?Where?When?» дав можливість перевірити студентів щодо їх знань цікавих фактів з інформатики. Перемога однієї команди визначила учасників фінального туру. Ними стали: Пасіка Євгеній (група КН181), Коваленко Назарій, Шостак Олександр (група КН161), Борис Віталій, Волощук Євгеній, Ващенко Владислав (група КН151).

          Цікаві конкурси фінального туру визначили переможця «Smart Student». Ним став Волощук Євгеній, студент IV курсу (група КН151), який тримав першість протягом усіх етапів. Успішно пройшовши всі тури гри, Євгеній став кращим за професією серед студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія», заслужено отримав перемогу й цінний приз – USB-накопичувач.

         Конкурс «Smart Student» підтвердив, що студенти даної спеціальності за роки навчання в коледжі не тільки отримують професійні навички роботи з комп’ютерною технікою, але й збагачуються різносторонніми знаннями та вміннями нестандартно мислити.

     Дякуємо викладачам циклової комісії обслуговування комп’ютерних систем і мереж за допомогу в організації та проведенні заходу.
 
Оксана Кулик,
голова циклової комісії обслуговування комп’ютерних систем і мереж
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook