Зустріч зими з весною

15 лютого 2019 року
НУБіП України

Свято Стрітення відзначається на сороковий день після Різдва Христового. У народі з цим святом пов’язували надії на весну. Вважалося, що в цей день зустрічається зима з весною. З цього приводу казали: «Прийшла громниця – зимі половиця», бо в цей день «Лютий до березня приїхав».

Наш університет теж не зміг оминути таку подію, тому 15 лютого студенти спільно з кафедрою культурології гуманітарно-педагогічного факультету провели масштабне дійство. Кожен гуртожиток мав свій стіл, на якому було безліч смачних українських страв: вареники, млинці, сало та ін.

 

Факультет харчових технологій представив головну страву – деруни з екстрактом каракатиці. Також до цього дійства були залучені судді, які й обрали переможців. Поки судді оцінювали страви, ведучі не давали нікому нудьгувати. Вони представили цікаву конкурсну програму, яка включала в себе такі конкурси: перетягування каната, танці з кульками, два півники, поїдання вареників та млинців на швидкість тощо.

 

Сюрпризом для всіх стало нагородження, адже ніхто не знав, які будуть призи. Перше місце посів дев’ятий гуртожиток, а саме – харчовики, які отримали супер круті колонки. Друге місце – перший гуртожиток, якому подарували килим, а на третій сходинці – гуртожиток № 8, а їхній приз – електроплитка від Tefal.

 

Усі присутні щиро і від душі повеселилися, насмакувалися і натанцювалися!

 

Студентка І курсу

гуманітарно-педагогічного факультету

спеціальності «Журналістика»

Наталія Близнюк

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook