Хто розумніший?

14 лютого 2019 року

Хто розумніший, чоловіки чи жінки? Уже тисячі років людство шукає відповідь на це запитання та до сьогоднішнього часу не може визначитись. Адже відмінницями в школі є завжди дівчата, а керівні посади та депутатські крісла, зазвичай, займають чоловіки!

Саме тому викладачі циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Оберська Н. В., Білик Б. Я., Семенов О.О. з нагоди Дня святого Валентина провели інтелектуально-розважальну гру «Хто зверху?».

В ній брали участь студенти групи Е-21М Клімашевська ОляМаслей МиколаМетельський РоманГамуга Олег,  Юськів Руслан та студенти групи Е-31М Оберська Ірина, Зінь Михайло, Качур Володимир, які були поділені на дві команди «хлопці» та «дівчата». Так, як на спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» невелика кількість дівчат, то хлопці із задоволенням погодились їм допомогти, переодягнувшись дівчатами, що стало родзинкою гри і піднесенням гарного настрою для глядачів .

Гра складалась із семи конкурсів і бонусних запитань. Перемогу здобула команда дівчат.

Всі учасники отримали сувеніри, а вболівальники – позитивні враження.

IMG 1496IMG 1601IMG 1530IMG 1537IMG 1580IMG 1582IMG 1498IMG 1592Сократ зробив свого часу висновок: «Чим більше я знаю, тим більше я не знаю». Людина приходить у світ для того, щоб постійно вдосконалювати, насамперед – себе, свій духовний світ, свої знання, уміння, навички, здібності. Саме тому протягом всього життя людина наполегливо навчається. І не важливо чоловік ти чи жінка. Важливо лише те, що всі ми відчуваємо потребу в збагаченні знаннями, отриманні задоволення від інтелектуальної спроможності.

Тож будьте розумними!

М. С. Михайлишин,
завідувач відділення обслуговування комп’ютерних
систем та мереж і електрифікації с.г.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook