Виїзне заняття слухачів факультету підвищення кваліфікації на виробництво

14 лютого 2019, 13:54
Бровари

Кафедра епізоотології та організації ветеринарної справи приймає активну участь у викладанні лекцій лікарям ветеринарної медицини, що проходять курс підвищення кваліфікації в НУБіП України. Актуальними на сьогоднішній день стали виїзні заняття на виробництво. Так 14 лютого доцентом кафедри  Ситніком В.А. було організовано виїзд на ТОВ "Бровафарма".
Підприємсвто створене 26 років тому і сьогодні є одним із провідних відчизняних виробників препаратів для тваринництва та ветеринарної медицини.

Слухачі мали можливість ознайомитися з виробничими процесами на підприємстві, розглянилу асортимент сучасних ветеринарних препаратів та обговорили доцільність використання антибіотиків та сучасні тенденції їх застосування. Прослухали лекцію генерального директора ТОВ "Бровафарма" д.вет.н., професора Березовського А.В. на тему: "Досвід профілактики та лікування тварин проти екто та ендопаразитів". Ситнік В.А. виступив з доповіддю на тему: "Антибіотикорезистентність та особливості лікування тварин антибактеріальними препаратами".

 

Олександр Мартинюк


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook