Координатор проекту Ерасмус+ Модуль Жана Монне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС" - учасник міжнародної освітньої ініціативи “Академія ЄС-Східне Партнерство” (EU-EaP Academy)

11 лютого 2019, 11:54
Київ

 

 

        У Києві 11-15 лютого 2019 року відбувається Міжнародний захід за підтримки Європейського союзу “Академія ЄС-Східне Партнерство” (EU-EaP Academy) в якому беруть участь молоді з вчені з різних країн, які цікавляться різноманітними аспектами євроінтеграційної тематики, включно з проблематикою Східного Партнерства. Метою цієї міжнародної освітньої ініціативи є забезпечити краще розуміння її учасниками особливостей взаємодії усіх шести країн Східного Партнерства з Європейським Союзом. У рамках Академії зокрема буде проаналізовано роль Європейського Союзу у Східній Європі, простежено особливості відносин ЄС з кожною країною-учасницею Східного Партнерства, зокрема процес імплементації Угод про Асоціацію у Грузії, Молдавії та України, обговорено чинники, що гальмують зближення ЄС з країнами Східного Партнерства, розглянуто потенційні сценарії їхніх відносин у майбутньому. Серед запрошених спікерів - міжнародно визнані вчені, високопосадовці, лідери громадянського суспільства як з Європейського Союзу, так і шести країн-учасниць Східного Партнерства.
Захід покликаний актуалізувати знання учасників про стан відносин ЄС-Східне Партнерство та слугувати високоякісним ресурсом з євроінтеграційної тематики молодих вчених у їхніх професійному розвитку.

 


Учасники мали можливіть отримати з перших рук унікальну інформацію про відносини ЄС з країнами Східного Партнерства,  вдосконалити свої дослідницькі компетнентності та професійну майстерність у сфері Європейських Студій.
   “Академія ЄС-Східне Партнерство” передбачає як виступи виняткових спікерів, так і майстер-класи, динамічну роботу у групах та обговорення. Спеціальна сесія була присвячена можливостям програми імені Жана Монне Еразмус + з метою заохочення учасників до участі у ній.

   

Найуспішніші учасники будуть запрошені взяти участь у Міжнародній конференції «Роздуми про майбутнє відносин ЄС-Східне Партнерство: голос молодих науковців», заплановану на червень 2019 року

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook