Виїзне практичне заняття - екскурсія в умовах ТОВ «ЮНІЛІВЕР»

7 лютого 2019 року
Серед успішних заходів циклової комісії маркетингу і торгівлі з впровадження партнерських стосунків з підприємствами - роботодавцями у різних сферах є проведення виїзних занять - екскурсій в умовах виробництва. Це дає можливість знайомитися з новими ідеями у сфері виробництва товарів, нових технологій, допомагає формувати у здобувачів освіти якісні й актуальні для сучасного ринку праці компетентності, виховувати професійну відповідальність, підвищувати кваліфікацію педагогічного персоналу.
Саме з цією метою  7 лютого 2019 року студенти відділення підприємництва  та інформаційних технологій груп 204-М та 205(110)-Т разом з викладачами фахових дисциплін Вдович В.Г., Поцелуйком М.П., Вінник І.В. відвідали чайну фабрику британо-нідерландської компанії «Unilever», що знаходиться у с. Гостомель Київської області.
Сприяючи формуванню професійних компетентностй здобувачами освіти, викладачами, керівництво компанії «Unilever» і колектив  чайної фабрики «LIPTON» демонструють принцип корпоративної соціальної відповідальності, розуміють важливість співпраці із закладами вищої освіти, в тому числі і у підвищенні власної привабливості як роботодавця.
 
 
Світлана Березинець,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook