Благодійна акція - допомога пораненим бійцям, які перебувають в Ірпінському шпиталі

14 лютого 2019 року

 На сході країни, в районах проведення ООС ситуація залишається складною. У шпиталях та лікарнях по всій країні лікуються поранені бійці, які наразі потребують уваги та підтримки.

З ініціативи куратора І.С. Підгурської та групи 307-К 12 лютого 2019 року у коледжі вже вкотре було проведено благодійну акцію, спрямовану на допомогу пораненим бійцям, які перебувають в Ірпінському шпиталі.
 До акції долучилися представники адміністрації, куратори та студенти інших груп. У результаті вдалося зібрати чимало фруктів, солодощів та засобів гігієни. Зі своїми подарунками ми вирушили до бійців ООС.
Студенти висловили свою підтримку цим героїчним людям, які є патріотами не лише на словах, а доводять свій патріотизм вчинками. Прагнули підбадьорити воїнів, висловлювали їм свою безмежну вдячність, аби трішки відволікти від спогадів про війну.
Дякуємо всім, хто долучився до акції, адже дивлячись щоразу цим відважним людям у вічі, розуміємо, що такі заходи потрібні не тільки нашим зжахисникам, але і молоді, бо такі хвилини спілкування спонукають по-іншому дивитися на світ.
 
 
                                                 Іллона Підгурська,
                                            голова циклової комісії гуманітарних дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook