Зимовий період: співробітники кафедри приймають активну участь у науково-виробничих зібраннях

13 лютого 2019 року

      Співробітники кафедри і в зимовий період не віддаляються від виробництва. Крім власних наукових досліджень, слід тримати постійний зв’язок із сучасним виробництвом, знайомитися зі світовими технологіями і представляти власні результати. Професорсько-викладацький склад кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва нашого Університету відомий у колі виробничників як фахівці, до яких можна звернутися з теоретичними і практичними питаннями щодо живлення рослин і агрохімічного обслуговування, а ще як такі хто старається йти в ногу з часом.
     Представники кафедри завідувач Анатолій Бикін, доценти Надія Бордюжа, Олег Грищенко, Наталія Пасічник і аспірант Тимур Панчук взяли участь у семінарі Українсько-Німецького центру аграрних технологій «Внесення рідких добрив за технологією Cultan».

   Колектив кафедри із спікерами семінару   

Учасники семінару 

      Анатолій Бикін, разом із минулорічним випускником магістратури, дипломником кафедри Валентином Згуровським представляли кафедру на традиційному семінарі "Картопляна майстерня", який проводить компанія "Сингента Україна".

  

Чергова творчо-наукова розмова з представником компанії

 

      Олег Грищенко мав кількагодинний виступ перед керівниками аграрних підприємств на семінарі з оптимізації живлення рослин, який був організований компанією Розмай Агро.  Наталія Пасічник прийняла участь у міжнародній науково-практичній конференції «Живлення Рослин. Інноваційні агротехнологічні рішення», яку проводили компанія Агротерра з компаньйонами.

        

З очільником агрономічного відділу компанії "Агротерра" Валерієм Білоконем   

Наталія Пасічник

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook