Співробітники факультету - учасники науково-методичного семінару для молодих викладачів

12 лютого 2019, 14:15

 “… Молодий фахівець стає хорошим педагогом, перш за все, завдяки обстановці творчої праці педагогічного колективу…” (В. Сухомлинський). Під таким девізом у новому навчальному семестрі продовжила свою роботу школа молодого педагога - науково-методичний семінар для молодих викладачів, започаткований ректором С.М. Ніколаєнком. 

Асистент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, к.б.н. Ткаченко Т.А., разом з іншими молодими викладачами НУБіП України, взяла участь у роботі семінару.


Змістовну доповідь черговий раз підготувала професор кафедри психології Анжеліка Шамне. Анжеліка Володимирівна традиційно провела цікавий майстер-клас на тему «Шляхи та методи ефективного психологічного впливу у педагогічній діяльності».
Актуальну тему «Методика проведення лекційних занять» розкрила у своєму виступі професор кафедри методики навчання і управління навчальним закладом Журавська Н. 
В роботі семінару взяв участь і проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша з доповіддю «Організація освітньої діяльності в університеті та заходи щодо її удосконалення у другому семестрі 2018-2019 н.р.». 
Завершив семінар доцент кафедри педагогіки Олександр Кучай з доповіддю «Вимоги до публічного виступу викладача закладу вищої освіти».

Щиро вдячні всім організаторам і, звичайно, доповідачам за змістовні і цікаві доповіді!

Асистент кафедри біохімії 
і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого 
Ткаченко Т.А.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook