"Клуб юних теоретиків" окреслив напрями своєї роботи на весняний семестр 2018-2019 навчального року

12 лютого 2019 року

04 лютого 2019 року стартував весняний семестр 2018-2019 навчального року. У першокурсників залишилися позаду перша заліково-екзаменаційна сесія, канікули і з новими силами вони готові досягати нових висот!

11 лютого 2019 року відбулося організаційне засідання студентського наукового гуртка "Клуб юних теоретиків", де присутні окреслили напрями своєї роботи у весняному семестрі 2018-2019 навчального року.

У цьому семестрі головною метою для кожного із присутніх стане підготовка індивідуальної наукової роботи з наступною апробацією її результатів на всеукраїнських та міжнародних конференціях. Детальніше з планом роботи гуртка можна ознайомитися за посиланням «План роботи гуртка».

Для цього уже пройдено початкову підготовку (засідання жовтень – листопад 2018 р.) та здійснено науковий дебют (ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців, 06 грудня 2018 року). Детальніше ознайомитися із роботою гуртка в осінньому семестрі можна за посиланням «Наукові заходи».

Наразі юні колеги отримали 2 завдання – визначитися із темою наукової роботи та вирішити запропонований «казус» із вихідними даними. Але про це у наступному репортажі.


Учасники засідання: зліва направо: Марія Бутіна, Ірина Єнік, Анастасія Андрощук, Анастасія Василевська, Валерія Сніжна, Анна Сидоренко, Віра Качур

 

Віра Качур,

науковий керівник «Клубу юних теоретиків»

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook