Профорієнтаційна робота триває. Ковальчук Марія, студентка ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж»: «Впевнена і зосереджена у продовженні навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБІП України»!

12 лютого 2019 року

Профорієнтаційна робота триває. Ковальчук Марія, студентка ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж»: «Впевнена і зосереджена у продовженні навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБІП України»!

 

 

Ковальчук Марія, студентка ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж», яка навчається на 4–му курсі відділення «Ветеринарна медицина», впевнена і зосереджена у подальшому продовженні навчання на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України. Своїми думками вона поділилася у розмові із випускниками, нині вже досвідченими і знаними фахівцями, Василем Овчаруком, к. вет. н., завідувачем відділення «Ветеринарна медицина» ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» і д. вет. н., професором, завідувачем кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, Наталією Сорокою.

 

 

 

 

Ковальчук Марія: «Ветеринарія – моє захоплення і професія. З другого курсу практикуюся у ветеринарній клініці м. Києва «Велика ведмедиця». Навчаюся на відмінно. Подобаються дисципліни в яких я отримую багато практичних навиків: акушерство, гінекологія та штучне осіменіння, внутрішні незаразні хвороби, епізоотологія з мікробіологією, хірургія ветеринарної медицини. В коледжі гарна база для практичних занять – Зооцентр з  різноманіттям тварин та птиці, НВЛ Тваринництво з великим поголів’ям великої рогатої худоби, конюшня в якій студенти мають можливість займатися верховою їздою.

А ще мені подобається знімати та виготовляти відеоролики.

 

 

 

Після завершення навчання в коледжі, бажаю вступити до НУБіП України. Прагну бути студенткою столичного вузу, перейняти досвід у досвідчених фахівців факультету ветеринарної медицини і отримати достойну освіту. Бажаю кожному визначитися з майбутнім фахом і вишем та впевнено, крок за кроком, здійснити  задумане!».

 

 

 

Василь Овчарук, к. вет. н.,

завідувач відділення «Ветеринарна медицина»;

Наталія Сорока, д. вет. н., професор,

Раїса Слободян, к. вет. н., доцент

кафедри паразитології та тропічної ветеринарії  

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook