Профорієнтаційна робота в рамках Національного етапу міжнародного конкурсу Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF)

11 лютого 2019 року

5–8 лютого 2019 року Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Громадської організації «Спілка освітян України» провели один із найбільших конкурсів для талановитих учнів – Всеукраїнський конкурс Intel Еко-Україна 2019.

До оцінки наукових проектів були запрошені і співробітники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого професори В.І. Карповський, В.А. Грищенко та доцент Д.І. Криворучко.
Під час оцінювання надзвичайно цікавих наукових проектів, представлених талановитою молоддю з усієї України, співробітники кафедри розповіли про переваги навчання в НУБіП України, зокрема та на факультеті ветеринарної медицини. 

Відмінники навчання дізналися про один з найкращих університетів серед закладів вищої освіти України та м. Києва, великий вибір спеціальностей, потужну матеріально-технічну базу, високоінтелектуальний науково-педагогічний колектив, можливість навчатись за передовими освітніми технологіями, реалізувати та розвивати свої можливості у спорті, художній самодіяльності, освоїти військовий фах, підвищити кваліфікацію стажуванням у кращих Європейських університетах, тощо.

Юним науковцям було роздано буклети про факультет ветеринарної медицини та його спеціальності: 211 – Ветеринарна медицина та 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. Викладачі кафедри запросили учнів на Дні відкритих дверей, олімпіаду для майбутніх абітурієнтів та підготовчі курси для вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Підготували: професори кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого В.І. Карповський і В.А. Грищенко,

та доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Д.І. Криворучко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook