Співробітники факультету землевпорядкування з профорієнтаційною метою відвідали ВП НУБіП України «Боярський коледж екології та природних ресурсів»

6 лютого 2019 року
ВП НУБіП України "Боярський коледж екології та природних ресурсів"

     З метою залучення студентів коледжів та технікумів до вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, завідувач Навчально-науково-виробничий центр «Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин», Людмила Кольоса та, доцент кафедри землевпорядного проектування, Людмила Гунько відвідали ВП НУБіП України «Боярський коледж екології та природних ресурсів». Викладачі розповіли студентам про можливість вступу до базового навчального закладу – Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 
Викладачами було продемонстровано презентацію та відео-ролик про університет та факультет землевпорядкування, а також вони детально розповіли про структуру факультету, можливість вступу та терміни навчання на основі диплома молодшого спеціаліста на денній та заочній формі навчання. Звернули увагу на переваги навчання на військовій кафедрі, зручне розташування навчальних корпусів та студентських гуртожитків. Крім того, зазначили, що університет займає високі позиції в рейтингу серед закладів вищої освіти України та м. Києва, потужну матеріально-технічну базу, можливість навчатись за передовими освітніми технологіями. Представники НУБіП України акцентували увагу потенційних вступників на перевагах спеціальності «Геодезія та землеустрій», її сьогоднішню затребуваність на ринку праці, де і ким зможуть працювати випускники. Випускників коледжу також  цікавила культурно-масова робота та спортивне життя студентів НУБіП України. Для зручного та практичного використання студенти коледжу отримали інформаційні буклети про університет та факультет землевпорядкування.
Після проведеної профорієнтаційної роботи представники університету поспілкувалися з заступником директора коледжу з виховної роботи, Іванною Гетманьчик та, завідувачем технічного відділення, Наталією Грицишин, які висловили сподівання, що в цьому році більшість випускників Боярського коледжу стануть студентами університету, зокрема поповнять ряди студентів факультету землевпорядкування.
 
Ірина Колганова,

асистент кафедри землевпорядного проектування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook