Весняний семестр на факультеті ветеринарної медицини розпочався зі зборів старост академічних груп

7 лютого 2019 року

Вже стало традицією розпочинати навчальний семестр зборами старост 1-3 курсів під головуванням заступників декана факультету ветеринарної медицини. Слід відмітити, що явка старост була 100%.

Відповідно до порядку денного зібрання, заступник декана Сергій Деркач нагадав старостам про їх обов’язки та завдання передбачені «Положенням про старосту академічної групи» і закликав їх дотримуватись. Також, звернув увагу старост груп на зміни до правил призначення академічних стипендій, обговорили та затвердили порядок щомісячної подачі та обліку додаткових балів до деканату. Обговорили та затвердили план організаційно-виховних заходів на лютий.

Уже з наступного тижня відбудуться загальні збори студентів 1-3 курсів факультету. Старости першого курсу доповіли про відвідування музею НУБіП України, ще три групи найближчим часом його відвідають. Дано доручення старостам груп, разом з наставниками, запланувати в весняному семестрі екскурсії до музеїв м. Києва та відвідування театрів. Наголосили старостам розпочати роботу щодо агітації студентів факультету про вступ на військову кафедру університету.

Василь Данілов у своєму виступі звернув увагу старост груп щодо заборгованості по оплаті за навчання студентів контрактної форми навчання та закликав їх в найкоротший термін її погасити. Також, закликав старост провести з студентами своїх груп роботу щодо дотримання правил внутрішнього розпорядку на факультеті, окремо зупинився на відвідуванні студентами занять та спізненням їх на пари.Крім того, закликав старост до щоденного та чесного контролю відвідування занять, з відповідним веденням журналу академічної групи, з щотижневим поданнямрапортичок до деканату. Постійно інформувати деканат факультету про стан справ у академічній групі.

Юрій Жук обговорив з старостами питання чергування студентів у клініці факультету ветеринарної медицини та відновлення клінічного дня для студентів старших курсів. Звернув увагу щодо відсутності старост 4 курсу повного та 3 скороченого термінів навчання, у зв’язку з проходженням виробничої практики.

Сергій Деркач, Юрій Жук,
заступники декана 
факультету ветеринарної медицини

(За матеріалами центрального сайту)

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook